Barcode Scanners
en Barcode Verifiers

<
>

Barcode Scanners en Barcode Verifiers

 

Barcode scanners

Het goed kunnen scannen van een barcode (met een van de hiernaast afgebeelde scanners) hoeft nog niet te betekenen dat de barcode voldoet aan de kwaliteitsnormen. De barcode scanners bieden echter wel een hulpmiddel om de kwaliteit van uw afdruk in de gaten te houden. 

Offerte aanvragen

Barcode verifiërs

Simpele barcode (invoerscanners) worden regelmatig gebruikt bij het controleren van barcodes. Deze scanners zullen in de praktijk een redelijk beeld geven van de leesbaarheid, maar bieden geen garantie dat deze barcode ook op andere plaatsen te scannen is. 

Anders dan normale barcode scanners die alleen gebruikt worden voor het invoeren van gegevens, bieden barcode verifiërs informatie over de gescande barcode met als doel te verifiëren of de gescande barcode aan alle normen voldoet. 

Offerte aanvragen

Online barcode verifiërs

De hiernaast afgebeelde barcode verifiër is bedoeld om, gekoppeld/gemonteerd aan een printer, de barcode op elk etiket te scannen. Afhankelijk van de instellingen wordt de printer gepauzeerd indien een barcode niet voldoet aan de (instelbare) specificaties. Wilt u voorkomen dat uw goederen geweigerd worden vanwege een onleesbare barcode? Met een barcode verifiër heeft u de mogelijkheid om de kwaliteit van uw barcode controleren.

Barcode scanners als hiernaast zijn bedoeld voor het invoeren van gegevens. De barcode scanners worden aangesloten op de USB-poort of tussen keyboard en PC en geven bij een 'good-read' een piep en sturen de gescande informatie door. Een fijne bijkomstigheid is dat u hier geen extra software voor nodig heeft.

Offerte aanvragen