Conventioneel

Geostick beschikt over een zeer moderne conventionele drukkerij. Met een grote diversiteit aan machines kunnen wij altijd de beste keuze maken om te bepalen wat voor uw situatie het beste is.

Voor het bedrukken van etiketten hebben wij de beschikking over 9 drukpersen, allen Flexo-persen. Deze persen hebben een drukbreedte van 220 mm tot 420 mm, en 1 tot 8 drukwerken. Het Flexo drukproces is een zeer hoge kwalitatieve drukwijze dat in hoge snelheid etiketten kan produceren. Wij durven de uitspraak te doen dat wij offset-kwaliteit kunnen drukken met onze Flexo persen.

Onze 2 Nilpeter Fa-4 drukpersen (eveneens Flexo) beschikken over de allernieuwste ontwikkelingen op UV-flexo gebied. Deze machines zijn Servo-gestuurd, wat wil zeggen dat elk onderdeel van de machine apart wordt aangestuurd en aangedreven. Een groot voordeel van deze pers is het instellen met zeer weinig inschiet in een korte tijd.

Onze Nilpeter Fa-4 beschikt over diverse opties die ons de mogelijkheid geven om de volgende specifieke toepassingen uit te voeren:

  • Bedrukken van de belijming in twee kleuren
  • Bedrukking op het rugpapier
  • Neutraliseren van de belijming
  • Koud-folie
  • Lamineren van etiketten
  • Productie van cross-over etiketten (GeoTwinLabel)


In de conventionele drukkerij hebben wij vier stansmachines die voor de productie van blanco etiketten worden ingezet. Deze etiketten kunnen, indien nodig, worden voorzien van een perforatie tussen de etiketten. Ook hebben wij de mogelijkheid tot het plaatsen van een zeefdruk unit, waarmee we speciale effecten op het etiket kunnen aanbrengen. Braille of TGA’s (blinden
markering) zijn voorbeelden hiervan.