Etiketteermachines

Bent u op zoek naar een etiketteermachine voor een specifieke toepassing? Via het linker menu vindt u heel snel en eenvoudig de etiketteermachine die u zoekt. Zo kunt u zoeken op etiketteermachine type of voor een bepaalde producttoepassing. Per producttoepassing ziet u vervolgens welke etiketteermachines geschikt zijn.

Staat de door u gezochte etiketteermachines, type en/of toepassing niet in het overzicht? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder met uw etiketteermachine wensen. 

Etiketteerautomaat RAPID S / SM / SEM / N / MINI

Deze etiketteerautomaten onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige onderdelen, de uitstekende verwerking en door het robuuste mechanische ontwerp.

Bekijk

RAPID EASY 100/160

De RAPID EASY 100/160 etiketteerautomaat is compact en zuinig. Ondanks het kleine formaat is ze robuust en technologisch gezien van hoogstaand niveau.

Bekijk

Etiketteren van producten: type TNC

Deze machine is in verschillende uitvoeringen en configuraties verkrijgbaar. Met slechts een paar  eenvoudige handelingen is de machine om te bouwen voor het etiketteren van andere producten.

Bekijk

Etiketteren van vaten

Deze halfautomatische etiketteermachine wordt voornamelijk gebruikt bij de banderoleren van vaten in kleine oplagen. Het mobiele apparaat kan banderoleren of etiketten aanbrengen.

Bekijk

Etiketteren van bloedzakken

Dit systeem is bedoeld om gevulde bloedzakken aan de bovenkant te voorzien van een etiket. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een Zebra printer. Deze is via een ‘lusbesturing’ verbonden met de etiketteerautomaat.

Bekijk

Etiketteren van flessen

Deze machine etiketteert een product rondom. Het inprinten van variabele gegevens is mogelijk door de inzet van diverse typen printers.

Bekijk

Pallet etiketteren met robot

Als de pallets in het systeem komen, is de informatie over de nummers en herkomst bekend. De software zoekt in de database het juiste record erbij.

Bekijk

Pneumatisch palletetikettering

Een ingebouwde thermo transfer printer zorgt ervoor dat de transportetiketten volgens de EAN 128 (ISO- afmeting 140 x 210 mm) normen op de pallets worden bevestigd.

Bekijk

Etiketteren van (inkt)patronen & cartridges

Deze etiketteermachine brengt etiketten rondom aan op (lege) cartridges/inktpatronen van plastic of  metaal. Daarbij kunnen cartridges van verschillende afmetingen worden gebruikt.

Bekijk

Etiketteren van dubbele lijm- & kithouders

Deze volautomatische etiketteermachine bestaat uit een rollentransportband met zijgeleiders.Coderingen zoals barcode, kosten en vervaldatum worden variabel in geprint.

Bekijk

Etiketteren van spuitbussen

Automatisch etiketteren van spuitbussen. U kunt flexibel, snel en nauwkeurig produceren. De etiketteermachine is geschikt voor zowel kleine als grote oplagen.

Bekijk

Etiketteren van cartridges & inktpatronen

Deze vol- of halfautomatische machine is ontworpen voor lijm cartridges. Het etiket wordt zonder vouwen of luchtbellen op de cartridge gedrukt. Na het drukken in het mogelijk om de positie van het etiket te controleren.

Bekijk

Etiketteren van cilindrische producten

Ook deze etiketteermachine is modulair ontworpen/opgebouwd. Voordelen zijn o.a.: lage opstartkosten, hoge beschikbaarheid en meervoudig gebruik in verschillende productielijnen.

Bekijk

Etiketteren van houders

Deze volautomatische etiketteermachine kan zowel ontstapelen als stapelen en is uitgerust met een print- en etiketteersysteem uit de serie PAX van Zebra.

Bekijk

Cartridges –Type RML-FS

Deze volautomatische etiketteermachine etiketteert ronde, liggende voorwerpen van verschillende diameters en lengtes zoals pennen, lippenstiften en glazen buizen.

Bekijk

Etiketteren van transportpallets

Deze machine is speciaal ontwikkeld om onderaan op de transportpallet zelf een barcode aan te brengen. Deze manier van etiketteren wordt vaak gebruikt bij interne, logistieke operaties.

Bekijk

Etiketteren van driezijdige etiketten (veiligheidsetiketten)

Deze etiketteermachine bevestigt een etiket op drie zijden van een product. Het etiket wordt aan de bovenkant bevestigd en de twee uiteinden worden meteen daarna op de zijkanten gestreken.

Bekijk

Etiketteren van plano doosjes en vlakke verpakkingen

Deze machine is uitermate geschikt voor het etiketteren en coderen van vlakke producten en is voorzien van een feeder voor ontstapelen.

Bekijk

Etiketteren van diverse producten aan bovenzijde

Deze etiketteermachine kan probleemloos in elke bestaande productielijn integreren en is geschikt voor het etiketteren van de meest uiteenlopende producten in de meest uiteenlopende branches.

Bekijk

Etiketteren van grote en kleine vaten door robots

Enerzijds nemen de flexibiliteitseisen van de etiketteermachines steeds verder toe, anderzijds worden de eisen ten aanzien van automatisering in de productie ook steeds verder opgeschroefd.

Bekijk

Etiketteren van onderstelveringen

Deze machine werkt met etiketten die aan onderstelveringen worden bevestigd. Dit kunnen verschillende soorten veringen zijn met verschillende diameters.

Bekijk

Etiketteren van verschillende bussen

Deze machine is speciaal ontwikkeldvoor het etiketteren van bussen en/of blikken. Denk hierbij aan jerrycans voor olie en/of benzine-achtige producten. Het apparaat heeft heel veel mogelijkheden.

Bekijk

Etiketteren van deksels

Deze volautomatische etiketteermachine kan ontstapelen en stapelen. En kan voor vrijwel alle platte en gevormde deksels worden geconfigureerd. Hierbij geldt: ‘printing on demand’.

Bekijk

Etiketteren van liggende cilindrische producten

Deze machine voorziet de producten rondom van etiketten. Codeerunits of thermo-/transferprinters kunnen de etiketten voorzien van variabele gegevens.

Bekijk

Etiketteren van vormflessen

Het concept van deze machine baseert zich op het tweezijdig etiketteren van vormflessen zonder gebruik van wisselstukken. De lage opstartkosten en het meervoudig gebruik in verschillende productielijnen.

Bekijk

Etiketteren van ronde emmers

Deze volautomatische etiketteermachine bevestigt etiketten op de deksels en aan de zijkant van ronde emmers. Vanwege de omgeving is het systeem volledig van roestvrij staal gemaakt.

Bekijk

Etiketteren van vaten met chemicaliën

Omdat vaten met chemicaliën in de meest uiteenlopende afmetingen voorkomen, kan een automatische hoogteverstelling worden meegeleverd. Zo bent u verzekerd van een optimale flexibiliteit.

Bekijk

Etiketteren van vignetten en veiligheidsetiketten

BBK heeft ruime ervaring in het ontwerpen van klantspecifieke etiketteermachines voor de farmaceutische industrie. Hierbij wordt rekening gehouden met de URS- en FS documentatie van de klant.

Bekijk

Etiketteren van vaten (volautomatisch)

Tot voor kort werden vaten alleen geëtiketteerd als er sprake was van een noodzaak. Denk bijvoorbeeld aan de houdbaarheidsdatum of barcodes. Voor speciale instructies of extra aanwijzingen van de fabrikant was nooit plaats.

Bekijk

Etiketteren van potjes (deksels en bodems)

Op deze afbeelding worden de etiketten bovenop de deksel gedrukt, maar het is ook mogelijk om ze aan de onderkant te bedrukken.

Bekijk

Etiketteren van kratten (permanent)

Vaak moeten kratten worden vernietigd omdat de kwaliteit van de opdruk achterwege blijft, niet vanwege de krat zelf.

Bekijk

Etiketteren van vaten

De optimalisering van voorraad, logistiek en marketing: fabrikanten van drank die met meerdere soorten op de markt actief zijn, zullen zeer zeker bekend zijn met de volgende vraagstelling: hoe onderscheid ik mij van mijn concurrenten?

Bekijk

Driezijdige volautomatische etiketteermachine

Deze volautomatische etiketteermachine etiketteert een label aan 3 zijden. Het product wordt getransporteerd naar de applicator, waar het etiket bovenop gelabeld wordt.

Bekijk

Etiketteren van boeken, CD’s en DVD’s

Deze print & apply machine is met een thermo transfer printer (Intermec 501) uitgerust. Die zorgt ervoor dat alle productinformatie op het etiket wordt geprint.

Bekijk