Healthcare Etiketten

Toonaangevend in de gezondheidszorg

Healthcare Etiketten


De etiketten worden klantspecifiek en op maat geproduceerd. Onze standaard levertijd is drie weken, maar heeft u het snel nodig dan is dit in overleg altijd uit te voeren, neem daarvoor contact met ons op. Klik hier voor de contactpagina.

De etiketten zijn In iedere gewenste vorm en formaat leverbaar. Van rollen, vellen, boekvorm tot en met zigzag gevouwen. En daarbij van blanco tot 10 kleuren bedrukt toe.

Geostick Healthcare Labels levert etiketten aan ziekenhuizen (voor alle afdelingen), bloedbanken, diverse grote medische producenten en hun aanverwante toeleveranciers. Onze etiketten zijn geschikt voor alle toepassingen in deze branche. 

Graag verzorgen wij een proefproductie voor u zodat u voor 100% overtuigd bent van onze kwaliteit voor uw specifieke toepassing.


Etiketten voor CSA


Geostick Health Care Labels levert etiketten met de juiste kleefkracht en kwaliteit voor op de instrumentnetten die gesteriliseerd worden en bestand zijn tegen het stoomsterilisatie proces in de autoclaaf.

Laboratorium buisjes etiketten


Voor alle soorten en merken laboratorium buisjes heeft Geostick Healthcare Labels de juiste kwaliteit. Voor op glas, kunststof, grote en kleine buizen kunnen wij voor u produceren.

De specifieke toepassingen lopen uiteen van bloedbuis etiketten en urinebuis etiketten tot petrischaaltjes en objectglaasjes.


Voedingsdienst etiketten


Geostick Healthcare Labels produceert specifieke voedingsdienst etiketten met permanente kleefkracht, een afneembare kleefkracht of zelfs een totaal in water oplosbare constructie waarbij er niets overblijft. (de zogenaamde zetmeel etiketten)

Dossier etiketten


Dit zijn redelijk algemene etiketten die jaren bewaard dienen te blijven. Door de juiste kleefkracht in combinatie met het juiste etiketten materiaal is dit realiseerbaar.

Pathologie- en microbiologie etiketten


Onze pathologie etiketten zijn bestand tegen chemicaliën zoals onder andere alcohol en xyleen. Uw teksten en barcodes blijven lees en scanbaar deze etiketten behouden de juiste kleefkracht.