Labels & Flexibles

Geostick levert een groot assortiment aan labels & flexibles.  Van ontwerp tot eindresultaat. We hanteren snelle levertijden en drukken zowel digitaal als offset ( ook kleinere oplages mogelijk).

Flexible packaging

Wij hebben een groot assortiment op het gebied van flexible packaging. Een prachtige manier om uw product te verpakken naar de eisen die uw product stelt. 

Bekijk ons assortiment

Etiketten

Wij hebben een groot assortiment op het gebied van etiketten. Een etiket kan een product verfraaien en/of van informatie voorzien. Elk etiket heeft zijn eigen specifieke eisen waarin wij van dienst kunnen zijn. 

Bekijk ons assortiment

Magazijn labels

Magazijnlabels zijn essentieel voor uw onderneming.  Wij voorzien u graag van stelling labels, vloerlabels en locatie codering. 

Bekijk ons assortiment

Aluminium labels

Aluminium labels worden fototypeset geproduceerd. Hierdoor is de levensduur 20 jaar in buitenomstandigheden. We leveren in ieder gewenst formaat en dikte. Extreem krasbestendig.

Meer informatie

Barcode specials

Een groot gamma aan barcode stickers en etiketten die bestand zijn tegen chemische, mechanische of extreme weersinvloeden.

Meer informatie

Tickets & Tags

Tickets worden vaak gebruikt als entreekaarten, consumptiebonnen, bioscoopkaarten etc. en zijn in ieder formaat en in iedere gewenste uitvoering verkrijgbaar. 

Meer informatie