Flexible Packaging

Een verpakkingsfolie is een prachtige manier om uw product te verpakken naar de eisen die uw product stelt.

Flexible Packaging

Verpakkingsfolie, ook wel flexible packaging genoemd.Een verpakkingsfolie is een prachtige manier om uw product te verpakken naar de eisen die uw product stelt. Van monofolie tot meerlaagse (barrière)folie, met of zonder overlaminaat, kunnen wij zowel blanco als bedrukt leveren, van heel kleine tot grote verpakkingsfolie oplages.Verpakkingsfolie mogelijkheden zijn legio. Denk aan: sachets, stand-up pouch (stazak), top seal folie, flowpack folie, window folie of banderol. In grote of kleine oplages, maar altijd snel geleverd omdat wij veel soorten flexible packaging op voorraad hebben. Zelfs voor gepersonaliseerde verpakkingsfolie draaien wij onze hand niet om. En omdat wij ook digitaal verpakkingsfolie kunnen bedrukken, zijn kleine oplages voor ons geen enkel probleem.Wij zijn in staat om biologisch afbreekbare verpakkingsfolie digitaal te bedrukken. Het materiaal is 100% biologisch afbreekbaar en gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432. 

Shrink Sleeves

Shrink sleeve is de mooie verschijning die uw product verdient. Het is een andere manier dan een zelfklevend etiket. Het zit gegoten als een jas en past altijd.

Bekijk

Doypack Stazakken

Clever doypack stazakken zijn geschikt voor vloeibare- of vaste producten. Wij geven u graag advies op maat over onze doypack stazakken.

Bekijk

Sachet

Een sachet verpakking is een zakje om de inhoud heen. Sachets worden voor uiteenlopende toepassingen gebruikt. Van poeders, sauzen, bloemenzaadjes, reinigingsdoekjes, medicijnen en nog veel meer.

Bekijk

Window folie

Wij drukken tot 8 kleuren uw vensterfolie (window folie) op bijvoorbeeld een glashelder polyesterfolie.

Bekijk

Flowpack

Flowpack is een los gesloten folie verpakking. De flowpack kan zowel transparant als bedrukt zijn. Flowpack verpakkingen worden gebruikt voor horeca koekjes, snoepjes, zeepjes, monsterzakjes, verzamel/spaarkaartjes en nog veel meer.

Bekijk

Koker folie

 Als U een product eens anders wilt verpakken dan anders, verpak het in een koker. De folie van een koker kunnen wij in vele kleuren bedrukken. 

Bekijk

Mock-ups

Je kunt nog zo mooi iets ontwerpen of bedenken, je wilt het eerst zien en/of presenteren... 

Bekijk