Geostick Labels & Flexibles behaalt de AA status op haar BRC Packaging high hygiene certificering


Sinds 1,5 jaar is Geostick Labels & Flexibles BRC gecertificeerd, maar vanaf nu gewaardeerd met de hoogste status. Daarmee volgt de beloning op een continu proces van aandacht voor voedselveilig produceren.

Rigoureuze verbouwing

Een rigoureuze verbouwing van de drukkerij en investeringen in meet –en regelapparatuur waren nodig om aan de ruim 450 procedures te voldoen. Met als resultaat dat er binnen 4 uur na ontvangst van een calamiteit kan worden aangetoond welke materialen -en inktbatches er zijn gebruikt. De orders van Geostick Labels & Flexibles zijn 100% traceerbaar, van orderintake tot en met verzending.

Harold Willems, algemeen directeur van Geostick Labels & Flexibles: “We zijn als organisatie continu bezig met het verbeteren van onze processen. Het is niet alleen het beschrijven van de werkwijzen, de investeringen, maar ook zeker de bewustwording van iedereen. BRC leeft in Den Haag en is een dagelijks onderdeel van ons werk”.

Voorop blijven lopen in de markt en voldoen aan de wettelijke eisen

Ruim 26 jaar produceert Geostick Labels & Flexibles zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen voor onder andere de voedingsindustrie. Om voorop te blijven lopen in de markt, maar ook om aan alle wettelijke eisen te voldoen, produceert ze alles volgens de geldende hoogste normen van voedselveiligheid.

Meer informatie? We staan u graag te woord

Recycleliner


Duurzaamheid is geen modewoord meer maar een gerichte, doelbewuste wijze van leven, werken en ondernemen waarvan iedereen zich realiseert dat het noodzakelijk is, voordat de natuurlijke bronnen op zijn... Dit geldt voor vele materialen: van glas tot metaal, van plastic tot o.a. PAPIER. En voor dit laatste heeft Geostick Labels & Flexibles een uitermate interessante service voor u, welke u niet mag missen en waarmee u ook een bijdrage kunt leveren tot duurzaam ondernemen. 

Kosteloos!

Alle met siliconen gecoate liners op rol (wit, honey glassine en lichtblauw, van alle leveranciers) halen wij bij u KOSTELOOS op. 

Wat is uw voordeel?

  • U werkt mee aan het recyclen van afvalmateriaal. I.p.v. dat het milieu meer en meer belast wordt, wordt er een hoogwaardig nieuw product van gemaakt.
  • U bespaart op afvalkosten: de liner afval wordt kosteloos opgehaald.

Interesse? Neem zo snel mogelijk contact met ons op! Velen gingen u voor... 

Neem contact op

Tweede digitale pers en Inline lamineer machine


De vraag naar digitaal drukwerk groeit enorm. We springen graag in op deze markt.

Logisch, digitaal drukwerk is scherp, prachtig van kleur, gaat snel en elke oplage is mogelijk, van 1 tot ... etiket(ten), tegen een aantrekkelijke prijs wegens de lage opstartkosten en het niet hoeven kopen van clichés. Tevens is onze inline afwerking (lakken, lamineren) uniek en geeft een prachtig resultaat, gelijk afgewerkt en dus 100% voedselveilig!

Folies, voor flexibele verpakkingen, zijn bij uitstek geschikt om digitaal te printen.

Fleye Vision


Ter controle van barcode etiketten heeft Geostick Labels & Flexibles sinds kort de beschikking over de Fleye Vision. Deze zeer geavanceerde apparatuur kan barcode etiketten bij de afwerking controleren en verifiëren.

Nieuw computersysteem


Geostick  is overgegaan tot de aanschaf van een nieuw computersysteem, bekend in de drukkerijwereld: CERM. Dit systeem zal bijdragen aan de verhoging van de efficiency op alle fronten in het bedrijf. 

Nieuwe persen


Geostick Labels & Flexibles heeft veel geïnvesteerd in de uitbreiding van haar machinepark.

Medio 2010 is er een NILPETER 8 aangeschaft, een flexo drukpers die tot wel 8 kleuren kan drukken. Op deze pers kan ook bijvoorbeeld folie bedrukt worden, maar tevens een druktechniek als het bedrukken van de backing van etiketten is mogelijk.

Begin februari 2011 is een nieuwe digitale pers, de HP 6000 Indigo, in gebruik genomen. Hiermee zal ingespeeld worden  op de stijgende vraag naar digitaal drukwerk. Enkele medewerkers hebben een training in het buitenland gehad om de bediening van deze pers onder de knie te krijgen. De mogelijkheden zijn onbeperkt; van full colour bedrukking tot het produceren van dry peel etiketten!

Geostick Labels & Flexibles, voorheen Clever Etiketten, is BRC gecertificeerd


Geostick Labels & Flexibles heeft na een aantal maanden heel hard werken het BRC certificaat behaald! Door het behalen van het BRC certificaat kan Clever garanderen dat zij werken volgens de standaard veiligheidsnormen voor de voedselindustrie.

Wat is BRC certificering?

BRC staat voor British Retail Consortium. De inspectie is afkomstig uit Groot ­Brittanië en bestaat uit retail organisaties. De BRC norm beschrijft de hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct leveren aan de retailsector. Bepaalde bedrijven eisen dit inmiddels nadrukkelijk van hun leveranciers. 

BRC-IOP certificering

De BRC-IOP certificering is gericht op het hygiënisch produceren van verpakkingsmaterialen bestemd voor de voedingssector. En daar komt Clever om de hoek kijken! Wij leveren veel etiketten en verpakkingen aan de voedselverwerkende industrie. De stap van ISO 9001 naar BRC-IOP is hiermee wenselijk, zowel van uw zijde (de klant) als wel dat wij het zelf graag willen hebben. 

De BRC-IoP standaard vereist:

  • De invoering van een formeel risicoanalysesysteem.
  • Een gedocumenteerd managementsysteem.
  • De beheersing van fabrieksstandaarden, producten, processen en personeel.