Nieuws


Geostick Labels & Tags is 'future proof'


Onlangs investeerde Geostick labels & tags in een nieuwe machine: de AB Graphics 530. Op deze geavanceerde machine kan tot een breedte van 530mm. worden geproduceerd in 2 kleuren UV en 1 kleur water. De nieuwe machine is voorzien van een Vectra turret voor non-stop productie. De ABG 530 is een compleet nieuw platform waarmee Geostick labels & tags niet alleen breder, maar vooral ook sneller en effici├źnter kan produceren.Jan-Pieter Brandwijk, vestigingsmanager van Geostick labels & tags is enthousiast over de nieuwe aanschaf: "De ABG 530 is onze negende machine! Er was een forse investering mee gemoeid, maar we hebben met de installatie van deze hightech machine niet alleen een flinke capaciteitsuitbreiding gerealiseerd, maar ook weer een extra kwaliteits-  en efficiencyslag gemaakt. De aanschaf is ons directe antwoord op het groeiende aantal orders en de specifieke behoeften en wensen van onze klanten. We zien duidelijk dat de economie aantrekt en hiervan profiteren ook juist onze markten. Dat vertaalt zich vervolgens ook naar een groeiende vraag op etikettengebied. De ABG 530 is compleet servo gestuurd, waarbij iedere unit zelfstandig wordt aangedreven. De machine is vanwege de productiebreedte, de fine tuning, de flexibiliteit en productiesnelheid zeer geschikt voor grote prijsgunstige productieruns en specialties. Geostick labels & tags heeft vooral ook veel expertise op het gebied van niet-alledaagse en meer complexe opdrachten. Steeds meer bedrijven, met name in nichemarkten, weten ons dan ook te vinden. Ons team is altijd stand-by en staat hoog aangeschreven voor wat betreft deskundig advies, persoonlijke service en onze uitstekende after sales. Met deze negende machine zijn wij nog beter in staat topkwaliteit en een hoge mate aan efficiency te leveren. De aanschaf van de ABG 530 is daarmee vooral ook een extra investering in de toekomst en daarmee zijn we absoluut future proof!" 

De Geostick Groep breidt uit: de bedrijven Labelform en Labelmed zijn per direct aan de groep toegevoegd.


Labelform

Labelform heeft zich in 29 jaar tijd ontwikkeld tot een toonaangevend, innoverende leverancier van etiketten en oplossingen. Labelform positioneert zich als een bedrijf dat actief meedenkt en oplossingen aandraagt in de processen rondom het etiket.

Labelmed

Labelmed opereert naast de divisie Labelform als zelfstandige werkmaatschappij waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. In de afgelopen jaren heeft Labelmed zich ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier aan "gezondheidszorg en farmacie". Om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de afnemers wordt er volgens ISO/GMP normen geproduceerd.Met de uitbreiding van Labelform en Labelmed heeft de Geostick Groep een nog sterkere positie op de markt. De Geostick Groep is een strategisch sterk en financieel gezonde groep die garant staat voor de toekomst! 

Geostick Labels & Tags heeft twee certificaten gehaald

ISO 9001 en ISO 14001


Download hier het ISO 9001 certificaat

Download hier het ISO 14001 certificaat