Zelfklevende Etiketten

Bij Geostick kunt u terecht voor alle soorten in kleine en grote oplagen zelfklevende etiketten. Wij maken zelfklevende etiketten op maat. U heeft bij ons de keuze uit blanco etiketten op rol, blanco etiketten op vellen A4, Zig-zag/pinfeed etiketten, thermische etiketten, meerkleuren (rol of vel) of transparante etiketten. Ook leveren wij zelfklevende etiketten als Twin, Triple of Booklet etiket.

Geostick is al jaren lang dé specialist op het gebied van zelfklevende etiketten in de Benelux. 

blanco1

Zelfklevende etiketten blanco op rol

Geostick levert zelfklevende etiketten blanco op rol voor producten en logistieke doeleinden. We beschikken over een breed assortiment blanco etiketten op rol die direct uit voorraad leverbaar zijn. We leveren in grote en kleine oplages. 


Vraag offerte aan

Zelfklevende etiketten op vellen

Blanco etiketten op vellen worden veel gebruikt voor adressering en andere logistieke doeleinden. Deze etiketten voldoen aan hoge eisen om probleemloos door copiers, inktjet en laser printers verwerkt te kunnen worden. Een goede vlakliggendheid is daarbij cruciaal.

Vraag offerte aan

Meerkleuren (rol of vel)

Geostick levert bedrukte meerkleuren etiketten voor alle mogelijke markten; food, farma, personal care, chemie, logistiek, transport en promotions. Geostick beschikt over meerdere drukprocedés; flexo, digitaal en zeefdruk. Daarmee heeft Geostick alle benodigde elementen in huis om alle mogelijke meerkleuren etiketten te produceren.

Vraag offerte aan

Transparante etiketten

In de drank-, verf- en personal care industrie zien we steeds meer het gebruik van transparante etiketten die 'onzichtbaar' op het product zijn geplaatst. Deze vorm van etikettering is bekend als de 'no label look'. Dit zorgt voor een chique uitstraling van het product, alsof de fles een reliëf heeft of rechtstreeks bedrukt is. Bent u op zoek naar transparante etiketten, dan bent u bij Geostick aan het juiste adres.

Vraag offerte aan
zigzag-1

Zig-zag/pinfeed etiketten

Zig-zag gevouwen (ook wel vouwslag) etiketten kunnen zowel bedrukt als blanco worden gebruikt voor interne en externe logistieke doeleinden. Tevens is het mogelijk om deze etiketten zowel zelfklevend als niet zelfklevend uit te voeren. Pinfeed etiketten worden gebruikt in matrixprinters en hebben ronde transportgaten aan de rand. Deze etiketten zijn tevens zig-zag gevouwen. Geostick maakt deze etiketten in zowel blanco als bedrukte uitvoeringen en met 1 of meerdere etiketten naast elkaar.

Vraag offerte aan
thermische-etiketten

Thermische etiketten

Thermische etiketten worden vaak in de food- en logistieke industrie gebruikt. Een belangrijk kenmerk van deze etiketten is de korte levensduur van het materiaal. Bent u op zoek naar thermische etiketten, dan heeft u de keuze tussen gecoat thermisch papier (top coated), ongecoat thermisch papier (eco) en papier van thermische kunststoffen.


Topcoated papier

Topcoated heeft een aantal voordelen ten opzichte van eco papier. Topcoated papier heeft een scherpere afdruk, is bestand tegen vocht en vet, heeft een langere levensduur van printkoppen en verkleurt minder snel.


Thermo-eco papier

Kies voor een prijsgunstiger thermo-eco etiket indien u minder waarde hecht aan de voordelen van topcoated papier en vaak alleen een hele korte levensduur van belang is. Thermo-eco etiketten worden regelmatig bij logistieke trajecten gebruikt.

Vraag offerte aan