Over Geostick Self-Adhesive Labels


Het familiebedrijf Geostick werd opgericht in 1924 door de heer P.J. Berveling, grootvader van de huidige eigenaar. Als totaalleverancier op het gebied van (zelfklevende) etiketten, print & apply etiketteermachines, levering van printers en daarbij behorend transferfolie en onderhoud, is Geostick al ruim 93 jaar toonaangevend.

Geostick kenmerkt zich als een partner die graag inspeelt op uw eisen en wensen bij de levering van etiketten en printers, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden binnen uw validatieproces. Daarnaast heeft Geostick de intentie om samen met haar afnemers te kijken naar een optimale samenwerking voor langere termijn. Door deze langere termijn relatie kunnen wij beter inspelen op uw jaarbehoefte en zo ook uw voorraad beheren. 

Aanleverspecificaties


Bekijk onze aanleverspecificaties

Certificeringen

Geostick heeft diverse certificaten behaald en laat daarmee zien dat het bedrijf al lange tijd kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Bekijk

Referenties

Zakelijke referenten van Geostick aan het woord over de zakelijke label- en etiketten oplossingen van Geostick.

Lees meer

Nieuws

Het laatste nieuws over Geostick Self-Adhesive Labels.

Bekijk

Vacatures

In een snelgroeiende organisatie als Geostick ontstaan er regelmatig op diverse afdelingen nieuwe vacatures. Zowel op de kantoren, als in de drukkerij, op de expeditie en in ons magazijn zijn diverse mogelijkheden.    

Bekijk vacatures