Nieuws


Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws van de Geostick Groep.

Drie manieren om uw product op te laten vallen in het schap

Consumenten zijn geneigd producten in een supermarkt te kopen die ze het eenvoudigst vinden in de schappen. Uit onderzoek is gebleken dat producten daarom het beste op ooghoogte kunnen worden gezet in een aantrekkelijke verpakking. 

Lees meer

Geostick op BioFach 2018 in Duitsland

 BioFach is wereldwijd dé beurs voor organisch voedsel en biologische verpakkingen.

Lees meer

Geostick Uithoorn haalt ISO14001

Geostick Uithoorn heeft op 1 september de ISO14001 certificering behaald en voldoet hiermee aan dé internationale norm waarmee organisaties laten zien actief bezig te zijn met het verbeteren van milieuprestaties. 

Lees meer

Nieuwe digitale zilverinkt van HP Indigo succesvol getest bij Geostick

Geostick loopt graag voorop in de markt en testte daarom met plezier als eerste in de markt de allernieuwste zilverinkt voor HP Indigo digitale drukpersen, en met succes. Zowel Geostick zelf als de klanten zijn erg enthousiast over het resultaat. 

Lees meer

Netwerkbijeenkomst

Geostick heeft een netwerkbijeenkomst georganiseerd op 21 maart 2017 op een hele bijzondere locatie. 

Lees meer

Nieuwe investering

De aanschaf van twee MPS-EXL Packaging drukpersen. Deze 10 kleuren, 580mm brede drukpersen zullen bij Geostick in Uithoorn en bij Clever in Den Haag geplaatst worden. De drukpers in Uithoorn zal volledig in productie staan voor zelfklevende etiketten en de drukpers in Den Haag zal volledig in productie staan voor flexible packaging.De verwachting is dat de drukpersen vanaf januari 2017 in productie staan. 

Overname Labelform en Labelmed

Met de uitbreiding van Labelform en Labelmed heeft de Geostick Groep een nog sterkere positie op de markt. De Geostick Groep is een strategisch sterk en financieel gezonde groep die garant staat voor de toekomst! 

Trends in Labels

Deze week in Verpakkingsmanagement en het vakbald Graficus het interview met Henk Westerduin, Commercieel Directeur van Geostick over de trends in labels, digitaal drukken en de nieuwste aanwinst van Geostick de HP20000 digitale drukpers.